Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΣΚΗΤΙΚΗ του …Ρέικι!



Η ΑΣΚΗΤΙΚΗ του …Ρέικι!



Η ΑΣΚΗΤΙΚΗ του …Ρέικι!
 
Ναι! Κατά τη διάρκεια του Ρέικι, νιώθεις τα χέρια σου να καίνε!
Λ.Α. πρώην μάστερ του Ρέικι
 
 Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο
Η ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Μια μέρα είδα τα δυο της χέρια κατακόκκινα.
«Τίποτε δεν είναι παιδάκι μου»… Και μετά από λίγο, σαν να μονολογούσε πρόσθεσε: «Αχ πως θα ήθελα να ερχόταν κάποιος πονεμένος τώρα…» Ήταν της Χάρης του Θεού.
Δεν περνάνε πέντε λεπτά, και χτύπησε το κουδούνι. Μπήκε μέσα βιαστικά ένα πνευματικοπαίδι που έφερνε κάτι ψώνια. Μέχρι να την καλωσορίσει, μάθαμε ότι είχε πιαστεί από το πρωί ο λαιμός της. Στα όρθια με ένα απλό άγγιγμα της γερόντισσας, ο πόνος και το πιάσιμο έφυγαν στο λεπτό! Δεν μπορούσα να πιστέψω τα μάτια μου!
Όταν έφυγε και έκλεισε η πόρτα, πήγαμε στην κουζίνα. Άνοιξε τη βρύση και άφησε τα χέρια της κάτω από το νερό. Απ’ ότι μου έλεγε μια άλλη φορά, στην Ινδία ερχόντουσαν στιγμές που ένιωθε τα χέρια της να καίνε και τότε τα βούταγε σε μια λεκάνη με κρύο νερό. Ήταν και αυτό ένα από τα Δώρα του Αγίου Πνεύματος, που τόσο προσεκτικά έκρυβε.
ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ – Δ’ ΕΚΔΟΣΗ – Σελ.137


Reiki's burning hands!
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΡΕΙΚΙ ΜΑΣΤΕΡΣ
Αυτό που συνήθως αισθάνεται κάποιος που διοχετεύει το ρέικι, είναι το αποτέλεσμα στα χέρια του όπου νιώθει ένα ελαφρό μυρμήγκιασμα, ένα αίσθημα ζέστης ή κρύου.
 
Οδηγίες για την εφαρμογή ρέικι: Βάλε τα χέρια σου κάτω από τρεχούμενο νερό πριν και μετά από κάθε συνεδρία.
 
Η εκμάθηση του ρέικι απαιτεί την εμπλοκή ενός διδασκάλου και αριθμό «τελετών μύησης» οι οποίες ονομάζονται «attunements». Αυτές ονομάζονται «πνευματικές, ιερές και εμπιστευτικές τελετές». Κατά τη διάρκεια των τελετών, ένας διδάσκαλος του ρέικι καλεί τους πνευματικούς οδηγούς ν’ ανοίξουν τα «κέντρα ενέργειας» των μαθητών. Πριν από την εκπαίδευση του ρέικι, τα κέντρα ενέργειας των περισσοτέρων ανθρώπων, πιστεύεται ότι είναι κλειστά, γεγονός που τους εμποδίζει ν’ ανακαλύψουν την ενέργεια. Οι τελετές ανοίγουν τα κέντρα ενέργειας και γεμίζουν τους εκπαιδευόμενους με ενέργεια «ζωής», συνήθως συνοδευόμενη με την αίσθηση ζέστης στα χέρια τους.
 
 …το “κάψιμο” στα χέρια, μου είπανε ότι αυτό συμβαίνει επειδή στη συνεδρία reiki χρησιμοποιείς τα χέρια σου μέσα απο τα οποία μεταφέρεται η ενέργεια… η ενέργεια αυτή έχει ενεργοποιηθεί πλέον, όπως επίσης και με την περιοχή στην οποία βρίσκεται το τρίτο μάτι όπου και εκεί παρατηρείς “διάφορα” .
…έχω σχεδόν μια εβδομάδα που πήρα τον πρώτο βαθμό, όταν τελείωσε η μύηση και μέχρι σήμερα αισθάνομαι τα χέρια μου να καίνε και είναι σαν να έχω μια τρύπα στην περιοχή που βρίσκεται το τρίτο μάτι 
 
Διαβάστε μια συζήτηση για το κάψιμο των χεριών στο ρέικι
I was just wondering if anyone can help me. I did my Level 1 Reiki Course a week ago and on the last day after my 3rd attunement and since then, just thinking about doing Reiki makes my hands burn and tingle and doing Reiki does the same thing. It starts to hurt a little, it’s the weirdest feeling I have ever felt, it’s even hard to explain how it feels. I have never felt anything like it in my life.
 
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ γ.ΠΑΙΣΙΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΟΤΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ γ.ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ; ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ; 

 ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ    www.egolpion.com


Read more: http://www.egolpion.com/askitiki_reiki.el.aspx#ixzz2lgAus6wP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου